Brîndușa Art

Pictură pe lemn

Brîndușa Art - Pictură pe lemn

Provocarea lunii octombrie…

O prietenă a lansat pe blogul ei o frumoasă provocare a lunii octombrie:

Căminul tău, un colţ de rai!

Little homeIdeea era ca în prima săptămână a lui octombrie să aprinzi zilnic o lumânare deosebită, la vremea cinei sau în oricare alt moment preferat al zilei, să te rogi pentru pacea căminului tău şi să te străduieşti să domnească în casă o atmosferă de pace şi răbdare.

În a doua săptămână, în care deja am trecut, recomandarea e să pui zilnic o muzică plăcută, să fie evitate în familie cuvintele de mânie, bârfă sau obrăznicie, şi să lucrezi la politeţe şi autocontrol. Nu e un ideal superb?

Mai multe amănunte puteţi citi aici. Chiar dacă nu reuşim în fiecare săptămână să ne ţinem de toate detaliile provocării, merită măcar încercat… Şi, de ce nu, n-ar fi rău să continuăm chiar şi după ce trece luna octombrie. 🙂

Cum viaţa vine uneori, ba chiar deseori, cu întâmplări imprevizibile, care-ţi pot da peste cap planurile… să încercăm să tindem spre frumuseţe în condiţiile pe care le avem. În cazul meu, asta a însemnat o săptămână cu oboseală, răceli, şi febră. Nu tocmai condiţiile ideale. Dar m-am bucurat foarte mult când am reuşit să stăm la o cană de ceai, în jurul mesei, cu o lumânare aprinsă, ascultând nişte selecţiuni preferate de muzică clasică… Momentele de tihnă, în care ne bucurăm de prezenţa celuilalt, sunt preţioase. Să cumpăr o lumânare specială nu am apucat. Am folosit exact aranjamentul pe care-l aveam deja pe masă, în bucătărie – locul meu preferat din casă.

A little candlelight

Nu e grozav gândul de a avea în căminul tău o oază de frumuseţe, dragoste şi calm? E ceea ce-ţi doresc – şi îmi doresc şi mie. Să căutăm să ne apropiem de asta… chiar şi cu paşi micuţi. 🙂

bless 3

Nu uita, dragostea face dintr-o casă un cămin…

home 12

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*