Brîndușa Art

Pictură pe lemn

Brîndușa Art - Pictură pe lemn

Politica de confidențialitate

Dragilor,

După cum probabil știți deja, noua politică de protecție generală a datelor (Regulamentul General privind Protecția Datelor/ GDPR) a intrat în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

“Fiecare persoană are dreptul la

  • protejarea datelor personale care o privesc
  • accesarea datelor care au fost colectate cu privire la sine, și dreptul ca acestea să fie rectificate” (sursă)

Nu sunt sigură cum se presupune că ar trebui acest fapt să afecteze un site ca al meu, pe care pur și simplu postez imagini ale picturilor mele pe lemn, iar pe blog gânduri cu privire la ele. Doresc însă să vă spun următoarele:

Dacă alegeți să vizitați site-ul și să lăsați un comentariu, eu vă răspund cu plăcere. Orice nume și adresă  de e-mail folosiți pentru a posta comentariul sunt folosite doar ca să interacționez cu gândurile pe care le-ați exprimat și ca să vă răspund la întrebări (în cazul în care mi-ați adresat vreo întrebare). Dacă inițiați vreo conversație, sunt bucuroasă să vă răspund. Eu nu colectez personal nicio informație privată de la vreun vizitator, dincolo de ceea ce folosește automat WordPress pentru a face să funcționeze site-ul (de exemplu, informațiile care trebuie completate în formularul prin care se postează comentariile, adresa IP a vizitatorului și browser-ul folosit sunt elemente necesare detectării spam-ului; cookies-uri temporare sunt folosite de asemenea). Eu nu voi vinde sau transfera niciodată numele și adresa de e-mail pe care le folosiți niciunei alte entități și nu vă voi trimite mesaje nesolicitate.

Dacă primiți vreo notificare din partea acestui site, este pentru că ați folosit pagina de contact, lăsându-mi acolo un mesaj, sau pentru că ați scris un comentariu pe una din pagini și s-ar putea să fiți anunțați atunci când a fost postat un răspuns, sau pentru că ați ales să vă abonați la postările mele de pe blog. Vă asigur că sunteți liberi/libere să vă dezabonați oricând sau să mă contactați, cerându-mi să șterg vreun comentariu, dacă nu doriți să mai apară pe site.

Probabil ați observat – site-ul cu siguranță nu este perfect. 🙂 Există îmbunătățiri tehnice care sunt necesare. Există multe postări care ar îmbogăți site-ul și care deocamdată se află doar în capul meu, pentru că nu am avut timp să-mi exprim toate gândurile în cuvinte și să le public. Dar îmi doresc, cu toate imperfecțiunile lui, ca acest loc să fie cald și primitor! Sper că vă va face plăcere să-l revizitați, să vă uitați la picturile mele și să-mi împărtășiți gândurile voastre… Simțiți-vă liberi/libere să interacționați. Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare vizită, mă bucur să fiu contactată și vă asigur că veți fi tratați/tratate cu respect.