Brîndușa Art

Pictură pe lemn

Brîndușa Art - Pictură pe lemn

O frumuseţe care rămâne…

The most precious thing... a beautiful soul...

The most precious thing… a beautiful soul…

Cu fiecare nouă zi, sunt tot mai conştientă de acest lucru. E bine să încerci să te hrăneşti sănătos, să faci sport, să ai grijă de corpul tău, să te îmbraci cu gust, pe cât posibil… Dar indiferent ce faci, în cele din urmă tot vei îmbătrâni (dacă trăieşti suficient de mult). Iar dramul de frumuseţe fizică pe care l-ai avut se va ofili în cele din urmă. Frumuseţea adevărată însă nu trece niciodată… Îl poate face pe un om să radieze, indiferent cât de bătrân sau infirm este din punct de vedere fizic, îi poate face pe ceilalţi bucuroşi să-i fi alături… Adevărata frumuseţe, dacă o ai, rămâne atunci când viaţa e cu adevărat dură, când eşti sărac şi te lupţi din greu. Rămâne atunci când te îmbolnăveşti. Rămâne atunci când eşti singur. Şi, în ultimă instanţă, este singurul lucru pe care îl ai cu adevărat.

True beauty never passes away...

True beauty never passes away…

Îmi place grozav să pictez şi să exprim în propriul meu chip creativitatea pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Dar în cele din urmă toate obiectele frumoase vor trece. Pot fi furate sau arse, sau distruse în alt fel. Oamenii, chiar cei mai dragi nouă, ne pot fi luaţi într-o clipă. Prietenii pot muri, pot deveni reci sau se pot întoarce contra noastră. Tot ce e pământesc se poate pierde… în afară de un lucru: cine eşti cu adevărat rămâne şi trece dincolo de viaţa aceasta, în veşnicie.

Mi-e drag acest citat din C. S. Lewis:

“E un lucru solemn să trăieşti într-o societate formată din posibili zei şi posibile zeiţe, să-ţi aduci aminte că persoana cea mai plictisitoare şi neinteresantă cu care vorbeşti poate fi într-o zi o creatură căreia, dacă ai vedea-o acum, ai fi puternic ispitit să i te închini, sau, din contră, o oroare şi o stricăciune de felul celor pe care le întâlneşti (dacă le întâlneşti undeva) doar într-un coşmar. (…)

Nu există oameni obişnuiţi

Nu ai stat niciodată de vorbă doar cu un simplu muritor.”

Cărarea ta prin această lume să-ţi fie presărată cu privelişti frumoase… dar fie omul tău interior lucrul cel mai frumos dintre toate!

Adresa email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*