Brîndușa Art

Wood Painting

Brîndușa Art - Wood Painting

Rose wooden chest

Original size: 3166 × 2138 in Gallery

Large wooden chest – an adult can fit inside! It has different paintings on each side (no two sides are identical). All the paintings are done without any kind of stencil, entirely by hand.

Cufăr mare de lemn – şi un adult poate încăpea înăuntru! Pe fiecare latură, are picturi diferite – nu sunt două feţe identice. Toate picturile sunt făcute fără vreun fel de şablon.

 • Bianca says:

  Buna ziua,

  Imi puteti da dimensiunile sinpretulnunui cufar? Va multumesc!

  September 12, 2017 at
  • Brindusa says:

   Bună ziua,

   Vă răspund cu plăcere. 🙂

   Cufărul e destul de mare – a intrat şi soţul meu în el. 🙂 Are 80 cm lungime, 50 cm lăţime şi 55 cm înălţime. E un cufăr solid, nu ca majoritatea cutiilor de lemn din comerţ, chinezeşti, care sunt făcute din lemn foarte subţire sau placaj. Soţul meu l-a făcut din lemn masiv, uscat (umiditate 10%) – lemn de molid; la cerere, se poate face şi din fag. Doar materialele (lemn + feronerie) şi confecţionarea lui costă 400 RON. În momentul de faţă, un asemenea cufăr pictat (nu identic cu cel din imagine, pentru că fiecare lucrare este cu adevărat un unicat, cel mult poate fi asemănătoare cu o altă lucrare gata făcută) costă 1.300 RON (la care se adaugă eventualele cheltuieli de transport). Pentru suma respectivă, desigur, dau bon sau factură.

   Nu folosesc şabloane absolut deloc, lucrările mele nu sunt colaje, făcute prin tehnica şerveţelului (decoupage), ci picturi făcute de la zero, cu culori acrilice de calitate. La fiecare cufăr pe care l-am pictat, fiecare latură conţine o pictură diferită de toate celelalte (nu se repetă acelaşi model pe toate părţile). Totul e protejat prin cel puţin două straturi de lac mat pe bază de apă.

   Ca o ultimă precizare: ţin la calitate şi toţi cei care au cumpărat vreo pictură de la mine au comentat că arată mult mai bine în realitate decât în fotografie. 🙂

   September 12, 2017 at

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*