Brîndușa Art

Wood Painting

Brîndușa Art - Wood Painting
 • Valentina says:

  De ce nu afisati preturi produuselor? Sunt atst de frumoase si e dificil sa te hotaradti care e mai minunat si sa ceri preturi pt fiecare in parte.

  January 3, 2018 at
  • Brindusa says:

   Dragă Valentina, mulțumesc mult pentru cuvintele de apreciere (și pentru sugestie. Știu că mai e loc de îmbunătățiri pe site.)! 🙂 Picturile ale căror imagini le-am postat intră în mai multe categorii: au fost pictate mai demult sau mai recent, unele au fost făcute pentru mine și familia mea, altele au fost date cadou prietenilor, au fost deja vândute (livrez atât în țară, cât și în străinătate) sau mai sunt încă disponibile… Și cele care nu mai sunt disponibile sunt un exemplu de ceea ce pot picta. Orice model îl pot picta din nou, însă nu ar rezulta o lucrare identică, pentru că fiecare pictură este cu adevărat unicat – ar fi cel mult asemănătoare. Cel mai bine e să fiu contactată direct: ofer cu drag orice precizări, răspund cu plăcere la întrebări. (Pot fi contactată și pe Facebook, pe pagina https://www.facebook.com/BrindusaArt/) Multe persoane văd în galerie ceva ce am pictat și își doresc la comandă ceva asemănător, dar eventual la alte dimensiuni; alteori își doresc ceva cu totul nou. Eu sunt flexibilă și stau la dispoziția oricui este interesat – fie cu o lucrare gata pictată, dacă mai e disponibilă, fie cu ceva făcut la comandă, personalizat, astfel încât rezultatul să-i aducă cu adevărat bucurie primitorului. 🙂

   Pictura de față nu mai e disponibilă, pentru că a fost făcută la comandă. O lucrare asemănătoare (din nou, nu identică) ar costa 350 RON (plus eventualele cheltuieli de transport). În general, prețurile variază, în funcție nu doar de dimensiunea plăcii/cutiei/piesei de mobilier, ci și de complexitatea picturii.

   January 3, 2018 at

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*