Brîndușa Art

Pictură pe lemn

Brîndușa Art - Pictură pe lemn

Contact

Mă numesc Brînduşa Panc şi mi-ar face mare plăcere dacă doreşti să mă contactezi. Dacă ai orice întrebări sau comentarii legate de picturile mele, simte-te liber(ă) să-mi scrii.

Important: Tocmai am descoperit că a existat o problemă tehnică, din cauza căreia nu am putut primi mesajele voastre. Îmi pare aşa de rău! Nu a fost vreodată intenţia mea să las mesaje fără răspuns – din contră, e o bucurie să primesc gândurile voastre şi apreciez faptul că cineva îşi face timp să-mi scrie. Dacă mi-ai scris cumva şi nu ţi-am răspuns, înseamnă că s-a pierdut mesajul. Fă-ţi, te rog, timp, câteva momente, să-l retrimiţi… Mulţumesc!

Dacă doreşti să cumperi ceva, poţi alege fie o lucrare din rândul celor disponibile pe care le-am postat, fie una din cele care nu mai sunt disponibile, dar pe care le-aş putea picta din nou, la comandă. În acest caz, pictura rezultată ar reprezenta tot un unicat (ca orice lucru făcut de mână), deci nu ar fi copia identică a imaginii alese de pe site… Sau ai putea comanda o pictură personalizată, alegând o inscripţie specială pentru cineva drag, sau chiar având o fotografie din natură, după care ai dori un tablou pictat pe lemn… Sunt deschisă şi faţă de aceste opţiuni.

Pagina mea pe Facebook: Brînduşa Art – Wood Painting Îmi poţi trimite un mesaj privat şi pe această  pagină Facebook.

Dacă mi-ai lăsat vreodată un mesaj şi, după ce a trecut o perioadă rezonabilă de timp, încă nu ţi-am răspuns, s-ar putea să fi apărut pe site vreo problemă tehnică de care încă nu sunt conştientă… şi să nu-ţi fi primit deloc mesajul. Internetul face lucruri nebuneşti uneori, iar calculatoarele îşi au ciudăţeniile lor. 🙂 Nu este intenţia mea să nu răspund la mesaje. Dacă ai dubii, pentru siguranţă îmi poţi lăsa un mesaj şi pe pagina de Facebook.